Urări de Craciun pentru Facebook, de trimis prietenilor

urari pentru Facebook de CraciunCum toata lumea și-a facut cont pe renumitul site de socializare, s-ar cuveni să vedem și câteva urări de Craciun pentru Facebook. Acestea sunt câteva variante text, însă mai frumos, puteti face urările live pe Facebook, prin intermediul servicilui de video și voce, care merge perfect. Oricum ar fi, numai sa trimiteti mesajele voastre!

– De Craciun, îți doresc să ai parte de tot ce este mai frumos pe lumea asta !

– Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de sărbători, acum și în anii următori!

– Tii minte ziua de ajun în care colindam tot satul prin nămeți pana-n brâu și numaram îmbujorați colacii căpătați de pe la sateni? Îl așteptăm pe Moș Craciun și n-aveam nici o grijă. Îți urez să retrăiești de sărbători un strop din starea aceea de copil fericit și să aștepți cu aceeași încredere ce-ți va aduce Anul Nou!

– Fie ca Nașterea Domnului să vă lumineze sufletele și casa, să aveți parte de sanatate, belșug și fericire!

– Sarbatoarea Nașterii Domnului să va aducă alături de cei dragi la masa belșugului și a implinirilor pe toate planurile. Crăciun fericit!

– Sărbători fericite cu bucurii și împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moșul cu masa bogată și sufletul curat!

– Se spune că, în seara de Crăciun, la fiecare clinchet de clopotel, o dorință se îndeplinește! Îți urez să petreci sărbătorile cu sufletul plin de dorințe, în clinchet de clopoței! Crăciun fericit!

– Bucuria Craciunului să țină până în zori și un cor de crăciunițe să-ți cânte de Sarbatori.

– Hai să fim din nou prieteni, astăzi e din nou Crăciun, eu îți dau iubirea mea, cea care tie îți lipsea. Sărbători fericite !

– Îți doresc un Craciun și un Revelion fericit alături de familie și prieteni, să te distrezi și să te relaxezi… și cel mai important… să nu faci nimic din ceea ce eu nu aș face! Moșul te vede! Ho-ho-ho!

– Sarbatorile când vin, să vă fie coșul plin, să aveti pe săturate, casă plină, sănătate, punga să geamă de bani, mult noroc și la mulți ani!

– Moș Crăciun mi-a promis că-mi va aduce anul acesta ceva frumos și nostim dacă voi fi cuminte. Am fost cel mai cuminte baiat din lume și acum te voi avea în sfârșit!

– A venit Crăciunul… zâmbește, visează, puneți dorințe, e vremea să credem în magia zilelor de sărbătoare! Crăciun fericit!

– Sfintele Sărbători de Crăciun să vă aducă fericire câtă poate Moșul să ducă, bucurie cât pot spiridușii să care, și multă dragoste cât pot renii să zboare!

– Un bătrânel cu chipul drag, va veni la voi în prag, să nu-l goniți, e Moș Crăciun, și v-aduce-un an mai bun!

– Moș Crăciun cu barbă albă, scoate ușor din desaga darurile cerului, bunătate omului, sănătate, mult noroc, bani și multă fericire, la mulți ani și numai bine.

– In murumurul tainic al colindelor de Crăciun, sărbătorile de iarnă să vă aducă lumină în gânduri, căldură în suflet, sănătate și fericirea. La mulți ani!

– De Crăciun deschide-ti sufletul, primește bucuria acestei sărbători în inimă și dăruiește gânduri bune și iubire! Crăciun frumos!

Urări de Craciun pentru Facebook, de trimis prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus