Trimite pe Whatsapp mesaje de Sf. Ion pentru cei sarbatoriti

mesaje de Sf Ion pentru WhatsappPerioada Sarbatorilor de iarna se finalizeaza dupa data de 7 ianuarie, cand il sarbatorim pe Sf.Ion. A devenit un obicei ca in aceste zile sa se trimita mesaje pentru cei sarbatoriti, care poarta nume derivate de la Ioan.

Daca pana acum se prefera trimiterea urarilor de la multi ani pe mobil, prin SMS, de aceasta data, se pot vedea ca multe mesaje sosesc pe Whatsapp sau chiar pe Facebook Messenger.

Cele doua optiuni sunt moderne, aplicabile celor care interactioneaza frecvent pe pagina de socializare sau au un cont de Whatsapp.

Oricum ar fi, nu trebuie sa uitati sa trimiteti mesaje faine de onomastica pentru sarbatoriti.

Cel mai simplu este si intotdeauna cel mai bun. Exemplu: „La multi ani cu multe bucurii, sanatate si multe realizari!”
Mesageria electronica permite si afisarea unor imagini foarte frumoase, asa ca aveti si aceasta posibilitate.

Totul este sa vedeti care va sunt prietenii, ce poarta numele de Ion si sa trimiteti mesaje pe Whatsapp de la multi ani.
La multi ani!

Din mesajele de mai jos, se poate alege unul, care sa fie bine-primit.
Puteti alege o imagine, peste care se poate scrie acest mesaj, cu unul dintre programele disponibile pe Android sau pentru calculator.

-Dragul nostru, esti de invidiat. Anii care au trecut peste tine nu au schimbat nimic. Acceasi burtica s3xy, acceasi chelie neteda, acelasi tic nervos si pe deasupra acceasi prieteni care iti ureaza ca in fiecare an: La Multi Ani! Si fie ca la anul sa te gasim la fel cum te stim.

-Fie ca ziua ta onomastica sa fie inceputul la tot ce vrei in viata si ce e mai bun sa vina de acum incolo: fericire, sanatate, bafta si multa dragoste. La multi ani!

-De onomastica ta, iti pot spune ca: 10% te vreau, 20% ma gandesc la tine, 30% imi amintesc de tine, 40% te respect, 50% imi lipsesti, 60% am nevoie de tine, 70% te plac, 80% ma innebunesti, 90% te ador, 100% te iubesc !
– Ti-am pregatit un pupic pe botic, un sarut intr-un papuc, iubirea in inimioara si dragostea sub plapumioara. Te iubesc mult.

-Un ocean de sanatate, un munte de fericire, un camion cu bani si un sincer: „La multi ani!”

-Iti doresc sa fii tot timpul fericit, si orice vis sa se implineasca. Sa nu fii niciodata parasit de persoana care doresti sa te iubeasca. Sa se implineasca in viata un ideal si orice vis al tau sa fie un vis real. Sa nu cunosti nicicand ce este despartirea, sa nu cunosti durerea si suferinta!

-Fie ca zilele tale sa fie pline de bucurie, noptile pline de caldura si anii tai plini de tinerete…

-Oamenii isi ureaza multe lucruri. Eu iti urez doar doua: niciodata si intotdeauna. Niciodata trist si intotdeauna fericit. La multi ani!

– Iti doresc sa mergi pe un drum numit viata, sa te impiedici de un ciob numit noroc, sa cazi intr-o prapastie numita fericire si sa culegi o floare numita iubire!

-La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

-Pentru cea mai importanta persoana din viata mea, pentru tine, toata dragostea din lume… esti raza de soare din viata mea, esti lumina din intunericul vietii mele… Te iubesc…La multi ani !

-Iti aduc aminte ca esti primul meu gand inainte de a ma trezi si esti ultimul meu gand inainte de a ma culca.La multi ani !

-Sa fii fericita si sa ai parte numai de raze de soare in viata. Un sincer La multi ani!

-Te iubesc mult de tot, ca un porc cu sarma’n bot.

-Draga mea, stii cum se spune: prima data e greu. Dupa aia, totul vine de la sine. Asa ca, acum cand te afli in pragul celei de-a doua tinereti, iti doresc sa te descurci mai bine decat ai facut-o in prima.

-La aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La multi Ani!

-Sa fii fericita si sa ai parte numai de raze de soare in viata. Un sincer La multi ani!

-O zi onomastica este facuta dintr-un milion de clipe, iar in fiecare clipa sta promisiunea implinirii viselor si planurilor tale speciale -un La multi ani din toata inima !

-Zilele vor fi mai frumoase alaturi de tine, noptile vor fi mai fericite, iar tu mereu mai surprinzator de frumoasa! La multi ani impreuna!

-De ziua ta onomastica, iti daruiesc un buchet de culoare si veselie care sa iti aduca noroc in viata! La multi ani!

-Vreau ca de aniversarea ta sa fim din nou copii, vreau ca norocul si iubirea sa ne para jucarii.

-Draga Ioana, tu esti chiriasa inimii mele, mereu in urma cu chiria, dar imposibil de evacuat.

-Ioane, te iubesc mai mult decat pe oricine, dar nu te iubesc mai mult decat ma iubesc pe mine.

Trimite pe Whatsapp mesaje de Sf. Ion pentru cei sarbatoriti
Derulează în sus