Top 15 cele mai frumoase urari de majorat

urari de majorat frumoaseZiua când îți sărbătorești majoratul este una specială. Este un prag așteptat cu multă nerăbdare de către cei tineri, care au multe vise legate de viața de adult.

Se fac planuri despre viitor, în care sunt puse în discuție un viitor job sau înscrierea la o facultate. Cu toate acestea, distracția este pe primul plan, iar tinerețea vine cu multa voie-buna.
Dar, să revenim la subiectul care ne interesează: mesajele de ziua de naștere, pentru majorat, de 18 ani.

1. Fie ca, începând cu noul an de viață, destinul să devină și mai bun…La mulți ani!

2. Fie ca ochii tăi sa fie încălziți de dragoste, fie ca soarele să-ți încălzească zilele, sănătatea să-ți fie sfetnic să poti sărbători încă de o sută de ori ziua de naștere. La mulți ani!

3. Bucură-te de fiecare clipă, zâmbește, fii fericit și aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai specială din an așa că traieste-o la maxim! La mulți ani!

4. O zi din an este a ta. Și, pentru că e a ta, este cea mai frumoasă zi a anului. Să te bucuri de ea împreună cu cei apropiați. La mulți ani!

4. Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul și de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete in viața…La mulți ani!

6. De ziua ta, îți doresc ca in fiecare zi să ai parte de cer senin, iar în fiecare noapte doar de stele, și când va cădea vreo stea, dorința pe care o vei pune să devină realitate. La mulți ani!

7. Împlinești 18 ani! Ești matur! Ești responsabil! Și pentru toți adolescenții, acum ești bătrân. La mulți ani!

8. Visele de azi să devină realitate, speranțele de mâine împliniri, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu. La mulți ani!

9. De ziua ta, îți doresc ca cele mai frumoase vise ale tale să prindă viață!

10. În această zi specială îți doresc să găsești dragoste și fericire în orice lucru și în orice persoană din viața ta! La mulți ani!

11. Mai multe zâmbete pe față, mai mulți bani în portofel, mai multă dragoste în inima. La mulți ani!

12. Un buchet de culoare și veselie care să va aducă noroc în viață și prieteni în casa în această zi!

13. Fie ca ziua de azi să fie cea mai fericită zi din viața ta. Și fie ca ziua de mâine să fie și mai fericită decât cea de azi! Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Crează în fiecare zi o capodoperă, folosind toate culorile vieții… și in timp ce scrii, zâmbește! La mulți ani!

14. Îți doresc să te bucuri de tot ce ai și te face fericit și de tot ce îți lipsește pentru a fi de două ori mai fericit!

15. Un trandafir s-a atașat la buchetul vieții tale. Fie ca el s-a înflorească mai frumos și plin de sănătate decât cei care sunt deja în buchet. La mulți ani!

Top 15 cele mai frumoase urari de majorat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus