Super: la multi ani pentru ziua de nastere in 16 mesaje

la multi ani pentru ziua de nastereFie că trimitem mesaje de la mulți ani pentru nașa, fie pentru iubită, prieteni sau rude, trebuie să ne alegem cu grijă cuvintele. O înșiruire frumoasă a unor fraze va fi, fără îndoială, bine primită.

Ideal ar fi fost dacă ați putea să transmiteți față în față urările de la mulți ani pentru ziua de naștere. În ideea în care nu puteți ajunge personal, varianta trimiterii unui SMS de la mulți ani poate fi un gest frumos.

Dacă pe timpuri se punea accent foarte mare pe scrisori și pe vederi, acum toate aceste sunt numai în format electronic. Nu vă trebuie decât un numar de telefon sau o adresă de email, unde puteți să transmiteți urările voastre pentru ziua de naștere a prietenului sau iubitei.

Iată câteva exemple de SMS de la mulți ani pentru ziua de naștere:

1. Îți doresc în calea vieții, să urci treptele iubirii și, pe drumul ce vei merge, să înflorească trandafirii. La mulți ani!

2. Acum 30 de ani, într-un anumit spital s-a născut un îngeraș, acel îngeraș ești tu, fie ca flacara din torța fericirii să ardă lângă sufletul tău, fie ca ploaia de îngerași de sus să vegheze mereu asupra ta, fie ca drumul vieții să-ți fie presărat cu petale de trandafiri, fie ca luna și stelele să aprindă în inima și sufletul tău, doar dragoste și fericire!! Dar să n-o mai lungim…aaa, era să uit, ai îmbătrânit cu un an…La mulți ani!

3. La multi ani și sănătate multă, pentru fiecare lumânare de pe tort să ai câte o surpriză plăcută!

4. Multă sănătate și la multi ani, să ai mai mulți fani decât dușmani!

5. Tot ce-ți doresti, tot ce-ți lipsește, un mesaj de La multi ani de la cel ce te iubește!

6. Este ziua ta… și mă gândesc cât de fericit/a sunt că te-ai născut. Mi-ai oferit atât de multe! La mulți ani!

7. E ziua ta și nu știu cum să-mi stăpânesc euforia; iti urez La multi ani și să trăiești câți kilometri de autostradă are România.

8. Un ocean de sănătate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Și un sincer: LA MULȚI ANI!

9. La Mulți Ani Iubire, La Mulți Ani Fericire, La Mulți ani de 10 ori, hai că plec să cumpăr flori…

10. In această zi minunată, banii să fie la ordinea zilei, băutura să curga în râuri, lăutarii să-ți cânte, mii de fete să te sărute, sănătatea și fericire, La Multi Ani și multă iubire!!

11. O să-ți trimit cu dragoste mesaje sms cu urări La Mulți Ani, prietenia noastră înseamnă pentru viața mea… cei mai frumoși ani.

12. Să trăiești 1000 de ani și încă o viață, la mulți ani, să petrecem, să bem până dimineața.

13. Îți urez La Mulți Ani și nu numai atât, să nu mai mergi cu tramvaiul, să ai și tu o limuzină cât de cât…

14. Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!

15. De ziua ta, îți doresc ca cele mai frumoase vise ale tale să prindă viață!

16. O zi din an este a ta. Și, pentru că e a ta, este cea mai frumoasă zi a anului. Să te bucuri de ea împreună cu cei apropiati. La mulți ani!

Super: la multi ani pentru ziua de nastere in 16 mesaje
Derulează în sus