Sucuri naturale de la storcator, preparate acasa

Ca sucurile vandute prin magazine sunt in mare parte pline de chimicale si de orice in afara de ce scrie pe eticheta o cam stie tot poporul. Numai ca aceste ingrediente pot sa aduca numeroase neajunsuri de sanatate pe termen indelungat.

Una dintre optiunile pe care le aveti sa indemana este achizitionarea unui storcator de fructe care sa va ajute sa obtineti un suc natural. Chiar daca fructele sunt tratate, sucul obtinut este net superior celui existent in comert.

Pretul pentru un asemenea lichid dulce ajunge si el la valori destul de mari, dar macar stim ca este sanatos. Ar trebui sa gustati si voi un asemenea suc pentru a vedea cat de bun este si care este diferenta fata de cele asa-zis naturale.

Prepararea unui suc natural necesita un timp destul de mare, daca stam sa socotim și faptul că va  trebui sa achizitionam fructele mai intai. Daca avem livada la tara este foarte bine, insa atunci cand nu le avem, singura optiune este data de piata sau aprozar. Mai apoi trebuie sa le treceti prin storcator, ceea ce necesita ceva timp. Ulterior, storcatorul de fructe va trebui curatat.

Sa incercam sa mancam zilnic alimente cat mai sanatoase!

Chiar daca poate parea ca prepararea dureaza mult, beneficiile pentru sanatate sunt multiple!

Sucuri naturale de la storcator, preparate acasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus