Sport pe bicicleta medicinala si pe cea clasica, atunci cand o permite vremea

Miscarea si, in general, sportul sunt bune pentru organism. Asa am concluzionat dupa ce mi-am facut un program de mers cu bicicleta medicinala in fiecare seara.

Pe timp de iarna este foarte greu sa faci sport, mai ales seara cand se intra in casa. Daca in timpul zilei se poate merge cu saniuta sau un skiurile, mai tarziu, cand afara este intuneric, nu prea ai decat sansa unei plimbari cu bicicleta medicinala.

Un parcurs de 4-5 kilometri ar trebui sa compenseze lipsa de sport mai ales in timpul iernii. Dat fiind si faptul a strazile sunt mereu aglomerate, varianta unui parcus pe loc este indicat.

Miscarea pe bicicleta statica este buna, iar in timp ce faci miscare, poti sa asculti muzica sau chiar sa vizionezi o emisiune la TV. Cu toate aceste avantaje, mai ca ai opta permanent pentru o astfel de solutie.

Problema este ca o plimbare in natura poate fi un lucru extrem de pozitiv, pentru ca te poti intoarce cu bateriile incarcate, astfel ca relaxarea, alaturi de miscare in aer liber sunt foarte indicate. Totul depinde si de starea vremii.

Apropierea anotimpului cald schimba datele problemei, cand ar trebui sa iesim la aer. Putem alege sa facem miscare chiar cu o bicicleta clasica, in natura. Ma gandesc ca in vara asta sa imi achizitionez una, pentru a combina sportul cu aerul curat din natura. Voi cum faceti miscare in anotimpul friguros?

Sport pe bicicleta medicinala si pe cea clasica, atunci cand o permite vremea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus