Scriem Buna dimineata la prima ora ca sa fim apreciati?

un nou inceput de ziUn obicei foarte frumos este acela de a spune „Bună dimineața!” oricarei persoane cunoscute cu care te întâlnești. Aceasta tradiție se respectă și în mediul virtual, unde pe contul de socializare se scriu mesaje frumoase, însoțite de o imagine edificatoare.

O zicală din batrani spune că „ziua bună se cunoaste de dimineața”, iar optimismul nu trebuie să fie nici el uitat atunci când vine vorba de începutul unei noi zile. Dis-de-dimineața trebuie să avem în minte ceea ce vom face mai departe, însă planurile imediate ar trebui făcute la o cafea sau la un ceai.

În timp ce să savurați băuturs preferată, puteți lectura vreme de 10 minute toate cuvintele frumoase scrise, legate de începutul unei noi zile și puteți să le răspundeți în mod corespunzător, începând cu un simplu: „Bună dimineața!”. Chiar dacă nu aveți timpul necesar să vă întâlniți cu amicii la o cafea, o puteți face măcar în mediul virtual.

Este foarte simplu: nu trebuie decât să va conectați la net și să deschideți telefonul mobil, de preferinta smart. Această modalitate este una foarte rapidă, gândiți-vă cât ar dura să deschideți un desktop sau chiar un laptop?

Mobilul conectat la net este o necesitate, mai ales atunci când doriți să intrați în legătură cu un prieten virtual. Ca și regulă generală de urmat: alegeți o poză frumoasă cu un răsărit de soare sau un ceai cald, peste care încercați să scrieți urari de binete la prima ora a zilei. Acestea fiind zise, vă urez să aveți o zi cât mai liniștită!

Scriem Buna dimineata la prima ora ca sa fim apreciati?
Derulează în sus