Sa incercam sa mancam zilnic alimente cat mai sanatoase

sa mancam sanatosCâteva cuvinte despre E-urile din alimente. Dacă am sta să verificăm fiecare produs și să îi studiem eticheta, am vedea o mulțime de E-uri. Până acum am consumat alimente de tot felul, ghidați doar după ambalaj și după reclame.

După ce am citit diverse articole și cărțile prof.dr. Gheorghe Mencinicopschi am ajuns la concluzia că avem o alimentație destul de proastă. Adică, consumam produse care imită gustul natural și nu aduc nici un beneficiu pentru organism. Dimpotrivă.

Va trebui ca măcar de acum încolo să fim atenți la etichete și la modul de alimentație pentru că toate E-urile periculoase pot cauza diverse afecțiuni. Acestea nu se declanșează pe loc, ci dupa un timp, când organele încep să aibă tot soiul de probleme. Cu alte cuvinte, trebuie să fim informați atunci când punem un produs în coșul de cumpărături.

Ideal ar fi să consumăm produse naturale, care au fost expuse cât mai puțin la tratamente. Acestea se pot gasi la țară sau în piețe, doar la anumite persoane. Hai să încercăm să mâncăm sănătos si sa consumam cat mai multe sucuri naturale!

Sa incercam sa mancam zilnic alimente cat mai sanatoase
Derulează în sus