Sa incepem ziua cu un gand bun pe Whatsapp

Cei interesati de mesaje de buna dimineata pe Whatsapp, au acum de unde sa aleaga. Daca este sa incepeti ziua intr-o nota de voiosie, atunci numai cu astfel de mesaje o puteti face!

1. Iti dau si eu un mesaj fain de buna dimineata sa nu uiti ca ma gandesc la tine si ca mi-ai schimbat viata.

2. Esti trandafirul crescut din inima mea. Promit sa fiu apa, aerul si pamantul de care ai nevoie. Dar tu promiti sa infloresti doar pentru mine?

3. Buna dimineata, iubire! Sa ai o zi frumoasa si cu soare, iar el sa-ti incalzeasca inima ta cea mare! Te iubesc tare mult!

4. Am vrut sa-ti trimit citate de buna dimineata speciale de cand ma stiu, dar ce vina am eu ca ma scol mereu asa tarziu ?!

5. Buna dimineata iubire, sper sa deschizi ochii cu un zambet pe buze, asa cum am facut eu gandindu-ma la tine! Te Iubesc!

6. O dimineata frumoasa incepe cu un pupic si-o mangaiere de aceea iti spun buna dimineata ingerasul meu. Te iubesc din tot sufletul!

7. Buna dimineata si hai sa ne trezim sa ne uitam pe geam si sa ne aducem aminte cum era sa muncim. Cand ma trezesc de dimineta si nu am chef de nimic imi aduc aminte de viata mea si mai tare ma oftic!

8. Esti primul gand cand ma trezesc dimineata, esti ultimul suras inainte de culcare. Esti tot ce am mai bun, tot ce simt mai frumos !!!

9. In fiecare zi ma trezesc iluminat de dragostea pe care ti-o port, fiecare zi imi pare mai buna, mai frumoasa pentru ca tu existi.

10. Buna dimineata, m-am trezit cu tine in gand si as vrea ca tot restul vietii sa-l petrecem impreuna.

11. Nu dau mesaje de dimineata doar asa ca n-am ce face, dar as vrea sa ma scol numai la 12 si sa fac numai ce imi place.

12. Buna-dimineata te iubesc, in fiecare zi ma indragostesc de tine!

13. Roua zorilor de mai, iti saruta buzele, si iti ureaza buna dimineata, soare! maretia sa Luna, iti sopteste, dulci vorbe de iubire…iti intinde inima mea in palma?

14. Un curcubeu ciudat si o furnica ascunsa in causul palmei, ziua de azi si promisiunea de maine si mai ales, toata dragostea mea, toate pentru tine. Buna dimineata si sa ai cea mai frumoasa zi!

15. O zi poate incepe fara unul dintre multele proverbe despre dimineata faine, SMS de la mine catre tine, dar nu poate incepe fara ca eu sa ma gandesc la tine. Vezi ? Tocmai m-am gandit !!!

Sa incepem ziua cu un gand bun pe Whatsapp
Derulează în sus