Retetele de slabit rapide si eficiente de tinut

Femeile, in special, doresc sa slabeasca si sa aiba o silueta de vis. Dupa ce debutati cu multa vointa, veti vedea ca retetele de slabit rapide si eficiente sunt greu de tinut. Adica, dupa cateva zile in care persoana respectiva chiar face foamea, tentatia si slabeala instalata, poate determina revenirea la vechile obiceiuri.

Nu pot sa nu constat si eu ca painea este un aliment indispensabil, dar care ingrasa. Am urmat si eu mai demult, o cura de slabire, in care nu am folosit 2 saptamani paine. Rezultatele au fost foarte bune, insa dupa un timp, a trebuit sa reiau vechile obiceiuri, pentru ca dupa ce slabesti incepi sa nu mai faci fata solicitarilor zilnice.

Ca si alternativa, la painea obisnuita este recomandat sa consumati painea Graham, care este foarte gustoasa. Conditia este ca sa nu mancati decat cateva feliute la masa si mai ales, dupa ora 6 seara. Retelele de slabit rapide si eficiente se bazeaza, insa tot pe infometare.

Pentru ca sa puteti face ceva, va trebui sa luati masuri in ceea ce priveste stilul de viata si modul in care consumati produse bogate in calorii.

Retetele de slabit rapide si eficiente de tinut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus