Cate ceva despre programele de publicitate și afiliere actuale

programe publicitate afiliereMonetizarea unui site este un proces destul de amplu, implicând o mulțime de activități conexe. Aici, mă refer la faptul că traficul convertește în bani, iar acest lucru a devenit un obiectiv destul de îndepărtat.

Prin 2010, ca sa faci 100 de unici pe zi era destul de simplu. Se știe că orice program de publicitate care se respectă, are nevoie de un minim de vizitatori pentru a se justifica. Actualmente, să ajungi la o asemenea valoare a devenit deja o performanță, chiar cu integrarea în zona socială.

Și, dacă tot am amintit de reclame și de programele de publicitate, unul dintre cele mai bune de pe piață este Google Adsense. Este cel mai serios și mai bun program disponibil până la acest moment, departajandu-se net față de altele. Plățile se efectuează în mod corect, numai că blogul trebuie să respecte niște condiții destul de clare. Cu alte cuvinte, site-urile ce rulează astfel de reclame prezintă încredere. Rularea unor reclame de la Adsense sunt legate de trafic: dacă il ai câștigi, altfel nu.

Pe lângă acesta, mai găsim și alte programe de publicitate, precum cele de afiliere. Dacă în Vest, găsim o mulțime, la noi sunt doar câteva care ar merita atenția noastra. Se poate enumera: 2 performant, profitshare de la Emag, dar și afilerea de la Altex. Mai găsim și alte magazine cu astfel de programe, care pot fi găsite pe net. Ideea din programul de afiliere este aceea că se platesc comisioane din vânzările generate de bannerul plasat pe blog. Cu alte cuvinte, chiar la un trafic mai mic, dacă vizitatorul a plasat o comandă prin intermediul bannerului de pe blogul tău intr-un interval de 30 de zile, poți primi câteva procente din vânzare.

În aceasta secțiune au succes site-urile nisate. Un exemplu: dacă ai majoritatea articolelor din gama modei, vizitatorii care ajung pe site sunt interesați de acest subiect, astfel că este indicată amplasarea de reclame cu haine și alte articole de îmbrăcăminte. Este ceea ce se cheamă publicitate targhetata, însă intrarea pe un asemenea segment nu se face ușor. Dupa cum se poate vedea, prezența online presupune multă muncă, iar câștigurile nu se obtin deloc ușor.

Cate ceva despre programele de publicitate și afiliere actuale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus