Prezenta pe site-urile de socializare in scop de relaxare sau de a citi doar stiri?

discutii site socializareO multime de oameni stau conectati pe site-urile de socializare, mai ales de pe mobil. Verificarea zilnica a contului a devenit o obisnuinta pentru multi dintre noi, astfel ca dependenta de internet este o realitate.

Daca este sa facem o mica analiza, numai in Romania, conturile de Facebook au ajuns la valoarea ametitoare de 9,8 milioane! Este clar faptul ca vorbim despre o piata foarte mare, ce poate fi valorificata prin intermediul publicitatii.

Multe persoane care intra in zona de socializare cauta divertismentul, dar si poze cu prietenii. Cele mai reusite modalitati de a glumi sunt date de imaginile haioase, ce arata cate un personaj animat care isi pune tot felul de intrebari. Dupa o zi de munca, un banc sau o chestie amuzanta iti poate reda tonusul necesar.

Pe langa zona de divertisment, se pot citi si articolele postate de ziarele sau site-urile care iti plac si pe care le-ai adaugat. Imaginile cu prietenii din lista sunt si ele la mare cautare, fiind printre cele mai vizionate. Daca un prieten a fost in excursie si doreste sa iti impartaseasca virtual impresiile si fotografiile de calatorie, acest lucru se poate face extrem de simplu.

La o mai atenta analiza, se poate vedea ca socializarea din mediul virtual se pliaza foarte bine pe tendintele moderne de comunicare si divertisment. Lucrul cel mai fain este acela ca interactiunea dintre utilizatori este cuvantul cheie al zilei.
Cu toate acestea, apare si intrebarea daca site-urile de socializare ne ocupa tot timpul in mod util sau nu?
Tu cat timp petreci pe site-urile de socializare?

Prezenta pe site-urile de socializare in scop de relaxare sau de a citi doar stiri?
Derulează în sus