Optezi pentru un forum sau pentru un blog?

blog sau forumSunt sigur că ați fost la un moment dat într-o dilemă: să îmi fac un blog sau un forum? Plecând de la premisa de interacțiune cu cititorii, ambele variante sunt utile.

Dacă la un forum se supun dezbaterii subiecte care sunt apoi introduse într-o comunitate chiar de webmaster sau de utilizatori, un blog poate să fie un jurnal zilnic. Nu puține site-uri sunt construite pe seama trăirilor și interacțiunilor din societate, ce sunt luate mai apoi la bani mărunți de către un blogger.

Apreciarea de care se bucură un blogger, se vede și în numărul comentariilor care sunt scrise pe marginea articolului sau pe pagina de socializare atașată. În același mod, însă sub o altă formă, un forum ajută cititorii să își facă o opinie despre un anumit subiect de interes. Orice varianta ați alege, va trebui să vă gândiți la ce doriți să faceți.

Eventual, aruncați o privire și pe forumurile și blogurile cunoscute de la noi și, mai apoi, luați o decizie. Adăugând faptul că și blogul, dar și forumul se pot instala relativ ușor, nu vă trebuie decât să alegeți un domeniu cu un nume cât mai potrivit și un host mai ieftin pentru început.

Optezi pentru un forum sau pentru un blog?
Derulează în sus