Nu uita sa trimiti: La multi ani pentru cumnata, cea pe care o indragesti

Relațiile în familie sunt deseori încurcate, însă rudele apropiate ar trebui să fie cât mai unite. Prin urmare, când vine ziua de naștere sau cea onomastică, se pot scrie fraze de la mulți ani pentru cumnata pe care o aveți la inimă.

Totul este să vă amintiți data, pentru ca mai apoi, să trimiteți cuvinte frumoase, care să fie pe placul acesteia. Cum multa lume are câte un smartphone, dar și un cont de Facebook, este ușor de setat calendarul sau de urmărit profilul respectiv.

Alegerea frazei de la mulți ani pentru cumnata durează puțin, pentru că trebuie să fim și puțin mai selectivi. Nu-i așa?

1. Bucură-te de fiecare clipă, zâmbește, fii fericită și amintește-ți un lucru: azi e ziua cea mai specială din an așa că trăiește-o la maxim! La mulți ani!

2. Îți doresc ca de ziua ta să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericită, iubită, să ai parte numai de raze de soare în viață și îți urez un sincer La mulți ani!

3. În această zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce îți transmit cele mai calde și sincere urări de sănătate, fericire, bucurii și împliniri.

4. Cele mai calde gânduri și urări de sănătate, fericire, bucurii și împliniri. Să fii iubită și fericită în fiecare moment al vieții tale. La mulți ani!

Citeste 7 mesaje de la multi ani pentru mama soacra

5. La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii!

6. La mulți ani, cumnata mea dragă!

7. La mulți ani, plini de fericire și de împliniri! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta!

8. Îți doresc ca ziua ta să fie la fel de specială ca și tine. La mulți ani!

9. Să ai o zi de naștere uimitoare. Ea vine o data în an, așa că fa-o de neuitat!

10. De ziua ta, îți dorim cer senin, ani frumoși, prieteni, zâmbet, dragoste, momente unice pe care viața să le transforme în amintiri ce nu se uită niciodată. La mulți ani!

19 statusuri zi de nastere pentru iubita, familie si prieteni

11. La aniversarea ta, îți doresc ca sănătatea să fie tot timpul împreună cu tine, fericirea să te însoțească la fiecare pas și dragostea să-ți fie în permanență la îndemână.

12. Ce pot să-ți doresc mai mult decât să fii fericită, iubită, norocoasă și sănătoasă? A, da, la mulți ani!

13. Azi, de ziua ta, îți urez ca ani frumosi să-ți vină-n cale! Sănătate si… parale! La mulți ani!

14. Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele.

Nu uita sa trimiti: La multi ani pentru cumnata, cea pe care o indragesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus