Nr de telefoane de la fete sunt reale sau nu?

Ati remarcat si voi ca internetul este plin de nr de telefoane de la fete. Singure sau nu, acestea aleg sa isi lase numarul de mobil pe o pagina virtuala. Acest lucru este privit deseori cu neincredere de catre partea opusa, care se asteapta ca la celalalt capat al firului sa raspunda o alta persoana decat cea dorita.

Nu de putine ori, aceste numere de telefoane ce pareau a apartine unor fete erau ale unor baieti. Si invers! Cel mai bine este sa discutati cu cineva mai mult timp pe Facebook, iar mai apoi, puteti sa schimbati si numerele de telefon.

Eventual, puteti sa va si vedeti prin intermediul camerei web, pentru a evita intalnirile aiurea, adica cand nu va cunoasteti. Ulterior, veti putea sa discutati la mobil mai multe si sa va si intalniti.

Daca mai demult, celebrul program MIRC nu te lasa decat sa scrii un text, in acest moment sun multiple posibilitati de comunicare. Simpla vizualizare a profilului si a pozelor unei persoane de pe Facebook, poate spune multe.

Abia dupa ce veti reusi sa comunicati in mod corespunzator, veti putea sa mergeti chiar si la o intalnire. Dupa ce va veti vedea, veti putea decide daca acea fata este jumatatea voastra.

Nr de telefoane de la fete sunt reale sau nu?
Derulează în sus