Nou: La multi ani pentru nasa in 15 mesaje

multi ani pentru nasa mesajeVom urmari acum un set de mesaje de la mulți ani pentru nașa. Acestea vor putea fi transmise foarte rapid, prin intermediul mediului virtual. Și pentru a putea să vă faceți o idee despre ce anume trebuie sa scrieți, vă las câteva propuneri, ce pot fi modificate după alegere. Iată care sunt cele mai frumoase:

 1. De ziua ta, îți doresc ca cele mai frumoase vise ale tale să prindă viață!
 2. Din suflet vă urez un sincer La mulți ani! și multă sănătate, fie ca tot ceea ce vă doriți să se împlinească.
 3. In aceasta zi speciala, îți doresc să găsești dragoste și fericire în orice lucru și în orice persoană din viața ta!
 4. Să primești flori de ziua ta… Să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandra, să luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sărbătoare…La mulți ani!
 5. Fie ca cele mai frumoase binecuvantari ale lui Dumnezeu să se răsfrângă asupra ta și a zilei tale de naștere!
 6. Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții tale, lasa-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi împlinite toate visele și dorințele. La mulți ani, nașa!
 7. Un la multi ani plin de emoții, îți doresc succes pe toate planurile vieții.
 8. Fie ca ziua de azi să fie cea mai fericită zi din viața ta. Și fie ca ziua de mâine să fie și mai fericită decât cea de azi!
 9. La mulți ani, nașa dragă! Viața să îți dăruiască numai bucurii și cer senin, iar împlinirile să îți lumineze sufletul!
 10. Fie ca această zi să fie doar începutul unui an plin de amintiri frumoase, momente speciale și vise nespulberate!
 11. Nu am uitat că azi este ziua ta! Îți dorim ca cerul să-ți surada, ca soarele să-ți ofere căldura cea fermecatoare, ca florile să te răsfețe cum pot ele. La mulți ani, nașa!
 12. Fie ca ziua să-ți fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie. Să ai parte de multă sănătate, bucurie și prosperitate în viața ta!
 13. La mulți ani, la multă fericire, la multă iubire, la mult noroc și la multe dorințe împlinite.
 14. Pentru tot ceea ce ai încercat să faci până acum și nu ți-a ieșit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai căutat în zadar și nu ai găsit, azi ai voie mai mult ca oricând să crezi într-o minune. Este ziua ta și numai a ta. Azi trebuie să crezi în visele tale! La mulți ani!
 15. Să fii fericită și frumoasă ca o zi de primăvară, iar norocul să te însoțească mereu. La mulți ani!
Nou: La multi ani pentru nasa in 15 mesaje
Derulează în sus