Despre lucrurile gratuite, alegeri istete de pornire al unui site

Dacă este să discutăm despre temele pentru blog, automat ne gândim la variantele gratuite. Pline de tot soiul de zorzoane, multe dintre ele funcționează aparent fără cusur până la un punct.

Browserul Chrome a devenit instrumentul perfect ce indică eventualele probleme, mai ales când vine vorba despre o conexiune securizată. În cazul temei testate anterior, dupa ce am deschis browserul menționat, am constatat că apărea o mică problemă legată de un pop-up, ce era blocat automat. Înlocuind-o cu o alta, problema nu mai apărea, așa că tema, deși frumoasă, a trebuit să fie înlocuită.

Dupa ce ani de-a randul am folosit teme free, am ajuns la concluzia că acestea sunt bune până la un punct. Mai departe, aspecte precum viteza de încărcare și plierea pe dispozitivele mobile trebuie tratate în mod atent. Dupa cum se știe, în ultima perioadă cele doua aspecte aduc un aport foarte mare când vine vorba despre indexare și poziționare pe un anumit keyword.

Singura problemă cu temele premium este aceea că acestea costă sume destul de măricele, ce pot pune probleme la început, perioadă când nu există o monetizare. Având în vedere cele expuse, concluzia este că trebuie făcute încă de la început cele mai bune alegeri.

Dupa ce constați că ai început să ai erori, trebuie să cauți sursa problemelor si, după aceea, să iei măsuri. Este mai mult decât clar și faptul că înainte de lansarea unui site trebuie făcută o documentare temeinică. Ar mai fi și ideea de a apela la un consultant, lucru ce necesită sume diverse de bani.

Suntem în perioada când concurenta de pe o anumită nișă, dar și criteriile de indexare te trimit către lucruri premium, făcute de profesioniști. O temă bine aleasă, împreună cu un set de pluginuri alese corespunzator pot să asigure un start corect.

Și alegerea platformei CMS trebuie să fie făcută în cunoștință de cauză, o alegere neinspirata la început te poate costa multe ore de muncă cu rezultate incerte. Sunt persoane ce au început cu Joomla și au migrat ulterior la WordPress. Cheia succesului este dată de muncă, documentare temeinică, dar și de un buget de început. De multe ori, ultimul aspect este un impediment când vine vorba de anumite alegeri…

Despre lucrurile gratuite, alegeri istete de pornire al unui site
Derulează în sus