Legatura dintre bani si blog, o simbioza ce poate lipsi uneori

castiguri online de acasa pe blogA existat un trend interesant prin 2007, când orice blog se construia din dorința de a face bani. Mulți au citit articole ce lăudau blogurile, instrumentul perfect pentru a rotunji veniturile, astfel că a existat un vârf de lansări de bloguri, dar și de lansări de noi nume de domenii.

Îmi amintesc și de faptul că se primeau tot felul de cereri de schimburi de linkuri, unele mai interesante, iar altele mai puțin. Au fost și situații când comunitățile virtuale de bloggeri arătau cum se câștigă într-un astfel de proiect. Și da, erau persoane ce câștigau sume frumușele.

În zilele noastre, entuziasmul s-a mai domolit, lucru generat și de fragmentarea curentului numit blogging. Legat de câștigurile virtuale, se pare că totuși, se fac bani frumoși cu marile site-uri. Pentru a vedea care mai sunt sumele vehiculate în acest moment, se pot consulta articolele despre impozitarea Adsense, spre exemplu. Mai mult ca sigur, este vorba despre site-uri mari, cu peste 10.000 de unici pe zi, pentru a vedea asemenea sume de bani.

Dupa cum se poate vedea, există pe lângă o multime de bloguri, ce nu înregistrează nici un venit, un număr limitat de site-uri ce stau foarte bine la categoria monetizare. Relația dintre bani și bloguri este o simbioza, ce lipsește în acest moment, dat fiind raportul mic de monetizare.

Oricum, una dintre principalele metode: vânzarea de linkuri a picat de ceva vreme, ca urmare a schimbarilor de algoritmi. Mai persistă ceva articole tip reclama, însă la un nivel extrem de redus. În concluzie, cei aflați la început, trebuie să știe ca a face bani pe net, în acest moment, a devenit un lucru ce se poate obține, dar cu foarte multa muncă.

Legatura dintre bani si blog, o simbioza ce poate lipsi uneori
Derulează în sus