La multi ani de 18 ani, 14 urari

Vârsta de 18 ani este una foarte specială. Practic, majoratul este reprezentat de momentul trecerii de la adolescență, la faza de adult. Nu de puține ori ați participat la petreceri, când ați venit și cu un cadou pentru sărbătorit.

Alături, o felicitare în care trebuia să scrieți o urare. Dacă nu aveți nici o vagă idee despre ce să scrieți, vă las câteva fraze ce conțin mesaje de majorat pentru băieți și pt fete:

1. Pentru o fata de vis și o colegă de milioane, de la colegul și prietenul ei: Să fii iubită așa cum meriti! Cu drag, prietenul tău.

2. Copilăria a plecat, adolescența s-a terminat, 18 ani te-ai jucat. Acum începe viața… Fericire, bucurie si sănătate îți doresc în continuare. La mulți ani!

3. Azi împlinești cea mai frumoasă vârsta a vieții și o viață nouă te așteaptă înainte, o viață care îți doresc să-ți fie plină de dragoste și fericire. La mulți ani !

4. 18 flori ai adunat în buchetul vieții tale și deja băieții încep să-i admire frumusețea și să-l doreasca pentru ei. Tu alege cu grija cui ai să te daruiesti ca să fii iubită cu adevarat și să găsești fericirea durabilă.

5. O fată frumoasă pe dinafară valorează milioane, dar o fată frumoasă și pe dinăuntru e neprețuită. Fericit va fi cel care va primi toate darurile tale, dar și eu sunt fericit că am avut plăcerea să te cunosc și să mă bucur de prezența ta. Cu mult drag…

6. Să fii mereu tânără, frumoasă și cu același spirit vesel! Să nu ne uiți nici la 100 de ani! Viața să-ți ofere clipe minunate și bucurii nemaiîntâlnite!

7. Ai ajuns la majorat acum, dar în inimile noastre vei rămâne mereu aceeași fetița zglobie și scumpă ca un fluturaș. Să fii iubită și să fii fericită așa cum meriti.

8. Să fii iubit cum meriti, să fii dorit cum îți stă bine, să ne iubești și tu la fel cum te iubim și noi. Nu uita că toate te vor costa în viață și numai dragostea adevărată o s-o primești gratis.

9.Ești liber acum, liber să alegi ce vrei și, mai ales, ești liber să iubești. Dragostea adevărată este giuvaierul cel mai frumos al fericirii și îți doresc să îl găsești și tu într-o zi și să rămână al tău pentru totdeauna!

10. Îți doresc ca de ziua ta să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viață și îți urez un sincer La mulți ani!

11. De majorat nu pot să-ți dăruiesc decât un cadou al dragostei pentru că dragostea va fi cel mai scump și mai prețios dar pe care îl vei primi în viață.

12. Împlinești 18 ani!
Ești adult!
Ești matur!
Ești responsabil!
Și pentru toți adolescenții, acum ești bătrân!
La mulți ani!

13. E ziua ta de naștere, ai împlinit 18 ani; dacă citești acest mesaj înseamnă La mulți ani!

14. Poate vei dori să primești cadouri cât mai scumpe de majorat. Sau poate iubirea mea va fi cel mai frumos cadou pe care viața ți-l va dărui. La mulți ani!

La multi ani de 18 ani, 14 urari
Derulează în sus