Iata ca februarie mai este denumita si luna iubirii pe langa numele de faurar

Denumirea comercială a lui februarie este luna iubirii, iar denumirea populară este făurar. Aceasta are o legătură cu meșterul ce repară sau construiește uneltele pentru agricultură.

Popularizarea prin intermediul mass-media a zilei de Sf.Valentin a făcut ca noua denumire de luna iubirii să fie mai des utilizată. In tradiția populară de la noi, ziua când sarbatorim dragostea este de Dragobete.

Cele două sărbători au început sa fie fructificate de comercianți, care ne oferă la vânzare diverse obiecte, ca și potențiale cadouri. Pe sezonul rece au fost promovate pentru cumpărături: luna noiembrie cu Black Friday, decembrie cu luna cadourilor și februarie cu sărbătorirea iubirii.

Ambalate frumos și cu reclame faine, multe produse se pot vinde în această perioadă. In februarie arătăm atașamentul pentru persoana iubită, pentru ca mai apoi să dăruim flori și cadouri în martie. O întreagă înșiruire, care capătă un sens frumos pentru îndrăgostiți.

Lucrurile frumoase trebuie selectate, iar din mulțimea de oferte se pot alege produse foarte faine. Sarbatoarea iubirii poate fi în fiecare zi în care ești alături de persoana iubită!

Iata ca februarie mai este denumita si luna iubirii pe langa numele de faurar
Derulează în sus