Fraza- te iubesc foarte mult, spusa in mediul virtual

te iubesc foarte multAtunci când navighezi pe internet, găsești foarte multe cuvinte frumoase, fraza „te iubesc foarte mult” fiind foarte des întâlnită. Pe timpuri, se scriau scrisorele de dragoste, unele dintre ele fiind adevărate scrieri alese. Sentimentele erau transpuse în slove, ce încântau oamenii de atunci.

Și acum, obiceiul s-a păstrat, fiind adaptat zilelor noastre. Ideea de iubire răzbate și azi din citate, dar și din mesajele trimise cu ajutorul device-urilor moderne. Până prin 2010, se obișnuia ca anumite cuvinte frumoase să fie trimise prin intermediul telefonului mobil. Ulterior, socializarea a făcut trecerea la un alt nivel, moment de când tinerii pot să discute pe chat-ul gratuit din aceasta zona.

Implementarea utilizarii telefoanelor de tipul smart în ecuatia socializarii a apropiat și mai mult oamenii, dragostea fiind trăită de unii mai mult virtual. Am văzut de multe ori, pe anumite profile de fete, ce își incarcau diverse poze, cum acestea primeau pupici, dar și declarații de dragoste online. Să fie sentimente pure sau sunt doar de suprafață?

Discuțiile virtuale pot apropia doi oameni, le pot arăta afinitățile, însă conexiunea se face și în realitate. O frază precum „te iubesc foarte mult„, spusă virtual, fără a veni în urma unei întâlniri, poate fi considerată doar o vorbă. Sentimentele serioase vin în timp, iar o declarație de dragoste poate veni numai după ce ambii protagoniști sunt siguri de ceea ce simt.

Un scenariu care se poate întâlni destul de des este acela în care o fată își pune la profil o poză prelucrata în Photoshop. Urmare a aprecierilor primite, dar și in urma unor declarații virtuale se ajunge și la o întâlnire, când se pot constata anumite nepotriviri.

Frazele de dragoste fiind spuse anterior, situatia in sine poate fi destul de neplăcută. Situațiile de acest gen ar putea fi evitate prin amânarea unei declarații de iubire până în momentul în care sunteți convinși că respectiva persoană este sufletul pereche. Mediul virtual poate să fie un punct de plecare într-o relație, dar doar atat.

Fraza- te iubesc foarte mult, spusa in mediul virtual
Derulează în sus