Fete care isi cauta jumatatea, anunturi din lipsa de socializare

fete care isi cauta jumatateaPe net găsim „n” anunțuri și poze cu fete care își caută jumătatea. Din lipsă de prieteni și cu un anturaj subțire, multe bombonici aleg să își caute jumătatea în lumea virtuală.

Unele își vor fi găsit ursitii, aflați în aceeași situație cu a lor, altele vor fi trăit prietenii frumoase, iar altele se vor fi enervat pe profilele nereale. Pentru a putea evolua, o relație are nevoie de apropierea fizică și nu virtuală.

Altfel, am putea ajunge să vedem chiar căsătorii pe rețelele de socializare, peste un timp, dacă tot sunt unii așa de legați de acest loc virtual. O bere cu prietenii sau o plimbare romantică cu iubita sub clar de lună, nu suportă comparație cu nici un mediu virtual.

Nu știu dacă printre miile de fete , care visează doar la bani, se mai află câte una care să dorească cu adevărat măritiș și un program clar de bucătărie și de făcut copii. Majoritatea fetelor bune pe care le vedeți, le interesează faima, gloria și banii.

Se visează intr-un palat de cleștar, in timpul ce mii de servitori vin și le indeplinesc cele mai năstrușnice dorințe. Iar Făt-Frumos trebuie să aibă musai un Ferrari sau un Bentley decapotabil, unde vântul să le facă plăceri prin părul ondulat. În fața unui calculator, toate fetele sunt bune, însă atunci cand sunt supuse unor teste, numai puține se dovedesc a face față unor solicitări familiale.

Fetele care își caută jumatatea pe internet, trebuie să ajungă să cunoască persoana potrivită. Pentru acest lucru, site-urile de matrimoniale, dar și rețelele de socializare pot fi un loc bun pentru a lega noi prietenii.

Unii preferă să aibă ca iubite sau prietene doar fete mai grăsuțe, pe când alții sunt interesați doar de cele mai subțirele. Așadar, atunci când se înscriu pe diverse site-uri, multe își pun poze, care de multe ori sunt nereale. La o proximă întâlnire, surprizele se vor ține lanț, astfel că o descriere potrivită, împreună cu o poză făină pot fi lucruri ce pot asigura un bun început pentru o relație ok.

Fete care isi cauta jumatatea, anunturi din lipsa de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus