Felicitari de zi de nastere haioase, cele mai amuzante

mesaje zi de nastereSă citim un set complet de felicitari de zi de naștere haioase. Atunci când feliciti pe cineva prin intermediul unui mesaj scris, îi transmiți, de obicei, vechile mesaje de la mulți ani.

Prin trimiterea de felicitări de zi de naștere haioase, vei bine-dispune destinatarul și îl vei umple de voie bună. Zâmbetele care vor însoți mesajele cu pricina vor fi destule, dacă urarea este făcută corespunzător.

Felicitari zi de nastere 18 ani

– Îți urez ție, care ești primul și ultimul meu gând din zi și din noapte, tot binele din lume, noroc cu carul și să ajungi în topul miliardarilor!

– Îți doresc tot ce-ți dorești și încă de-o mie de ori pe atât.

– Acest mesaj nu conține grăsimi, colesterol sau aditivi. Este în întregime natural, dar conține mult, mult zahăr. Totuși, nu poate fi nici pe departe la fel de dulce ca persoana care-l citește. La mulți ani!

– Un munte de sănătate, un ocean de bani, un camion cu bani și un calduros La mulți ani!

– Astazi e ziua ta și numai a ta. Astăzi trebuie să crezi cel mai mult în visele tale, căci se vor realiza, să crezi în speranțele tale, căci se vor împlini. La mulți ani!

– Azi e ziua ta și singura posibilitate este de a te felicita prin sms. Sper că un an în plus să te ajute să fii mai fericit. La mulți ani!

– La mulți ani cu fericire, noroc mult și doar iubire!

– Să trăiești o mie de ani și încă o viață, la mulți ani fericiți de ziua ta și să petreci alături de cei dragi până dimineața.

– Dau și eu un mesaj simpatic și nu sun pentru că nu am bani, în ziua în care și soarele se scoală noaptea să-ți ureze La mulți ani!

– Tot ce-ți dorești, tot ce-ți lipsește, un mesaj de la cel ce te iubește.

– Sper să te bucuri de micile plăceri ale acestei zile și fie ca viața să-ți fie plină de asemenea momente de bucurie!

– Unora le place ziua de duminică, altora cea de luni, dar mie îmi place ziua ta. La mulți ani! OS: Să ne spui ce felicitări de zi de naștere haioase ai primit!

– Îți urez tot ce nu poți cumpăra cu bani și bani să poti cumpara restul. La mulți ani!

– De ziua ta, îți ofer în dar inima mea, frumos împăturită în această misiva care să îți sopteasca ca te iubesc și te voi iubi mereu! La mulți ani!

– Îți doresc să te bucuri de tot ce ai și te face fericit și de tot ce îți lipsește pentru a fi de două ori mai fericit!

– Nu te-am uitat și îți doresc să ai o zi plină de împliniri.

– Ani frumoși să-ți vina-n cale! Sănătate și bani mulți!

– Nu-mi răspunzi la telefon, deși te sun în neștire, o să-ți dau un sms cu La mulți ani, sănătate și iubire.

– Aceasta este doar un mesaj purtat de vânt, îți doresc toată bucuria din lume și toată fericirea de pe Pământ!

– E banal, dar nu ridicol! La mulți ani!

– De ziua ta îți doresc ca cele mai frumoase vise ale tale să prindă viață!

Felicitari de zi de nastere haioase, cele mai amuzante
Derulează în sus