Este Facebook un loc de pierdut vremea sau un bun mijloc de comunicare?

Foarte multe persoane de pe la noi și-au făcut cont pe Facebook. Mai toată lumea îți cere prietenia și încearcă te atragă în tot soiul de jocuri online, trimițându-ți invitații.

Un plus poate fi și faptul că poți intra în legătură cu fosti colegi sau prieteni, cu care ai pierdut legătura. În plus, pozele sunt extrem de actuale, astfel încât poti să îți dai seama despre multe dintre preocupările de zi cu zi ale fanilor Facebook.

Mai pe larg: ca și mijloc de intermediere a unor discuții și stiri despre apropiați, cunoscutul site de socializare poate fi utilizat cu mult succes. Însă, pierderea de vreme și navigarea fără un scop în sine, este fără îndoială o mare pierdere de vreme.

Mai exact: dupa ce ai vazut pozele cele mai noi, ai discutat cu prietenii, ce rost mai are sa petreci ore in sir, efectiv aiurea? Timpul respectiv poate fi folosit pentru aprofundarea unor cunoștințe sau pentru a citi o carte.

Pozele virale sunt pe val, însă, la un moment dat, cred că încep să intre intr-o rutina; mai bine se pot vedea ceva imagini haioase…

Site-urile create pentru Facebook, care depindeau exclusiv de traficul primit de aici, au înregistrat, totuși un recul, din moment de cunoscutul site de socializare trimite tot mai puțin trafic extern.
O abonare la o pagină de știri nu îți aduce toate stirile de pe site, întrucât algoritmii cei mai noi aleg să îți arate diverse lucruri, bazate pe interese.

Mai bine, poti alege să socializezi, în cea mai bună variantă este socializarea în viața reală. Virtualul nu va reuși să suplinească niciodată o strângere de mână, un sărut sau o plimbare în aer liber…

Este Facebook un loc de pierdut vremea sau un bun mijloc de comunicare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus