Despre cunoasterea viitorului, horoscop si profetie

horoscop saptamanalCunoașterea viitorului a fost întotdeauna o mare necunoscută. Profețiile au stat la loc de cinste și o bună parte din oameni le-au dat și încă le mai dau crezare.

Practic, profeția a fost transformată actualmente, în horoscop, fiecare om dorind să cunoască ce îi rezervă ziua de mâine. În acest context, o mulțime de români caută horoscopul Urania sau Acvaria.

Superstițiile și teama de viitor constituie punctul de la care pleacă astrologii, horoscopul urmărind interacțiunea fiecărei zodii și în funcție de trăsăturile specifice observate de-a lungul timpului. Horoscopul zilnic, horoscopul săptămânal țin capul de afiș al tuturor ziarelor și site-urilor, care vin să aducă informații despre un viitor posibil, despre întâmplările posibile din viitorul apropiat.

În jurul acestui subiect s-a creeat o adevărată industrie, oamenii fiind interesați mai ales de sănătate, bani, cariera și dragoste. Tot acest angrenaj și ideile care răzbat din fiecare horoscop se învârt în jurul acestor 4 idei. Exista multe potriviri de date și în enunțul unui horoscop zilnic sau saptamanal pot să apară, de foarte multe ori, generalități interpretabile. Și de fiecare dată încercăm să ne regăsim în acele generalități.

Despre cunoasterea viitorului, horoscop si profetie
Derulează în sus