Idei de porecle pentru fete, cele mai reusite

Daca stam sa ne gandim in urma la colegii de clasa, ne aducem aminte de poreclele acestora. Unele dintre ele sunt atat de haioase incat sunt agreate chiar si de cei nominalizati.

Unele nickname-uri sunt deja celebre si intrate in folclorul urban, insa acestea trebuie sa se asocieze foarte bine si cu persoana respectiva. Spre exemplu, nu poti pune la cineva porecla de Pantera Roz, cand i s-ar potrivi mai degraba porecla Mucigiai.

Pana va mai ganditi, ne vom opri asupra catorva porecle pentru fete, foarte reusite.
Deci, sa detaliem:

Sisi, Lulu, Motanica, Dinozaura, Zdrupitza, Pitic, Bimbo, Stropinela, Boracel, Milka, Foxy, Turturica, Broscozaura, Pitulicea, Barby, Buburuza, Pufulet, Zapacitah, Gogoasa, Zoozulina, Ciufulita, Ratza, Bunaciunea, Telemea, Bulinutza, Radio santzu’, Cotofana, Fufy, Strumfette, Veveritza, Biju, Mo, Stirba, Iapa, Maciuca, Stiuca, Nevastuica, Cracanica, Banana, Mafalda, Goanga, Rostocutza, Anaconda, Pikachu.

Daca sunteti in pana de idei, puteti sa construiti o porecla plecand de la nume sau chiar de la prenume. Bine, in acest caz nu putem vorbi chiar de o porecla in toata regula, insa merge si asa.

O alta regula este si aceea ca un nickname bun trebuie sa ramana mereu valabil si nu ar trebui sa fie schimbat foarte des sau chiar deloc. Deci, de la inceput, o porecla trebuie sa fie aleasa atat de bine, incat sa ramana definitiva.

Poreclele amuzante sunt folosite pe intervale mari de timp, fiind surse de amuzament continuu. Nu uitati: cei care puneti nickname-uri, puteti sa aveti unele de care sa nu stiti. Ar putea fi chiar aceeasi la care va ganditi!

La final, va las sa cititi cateva bancuri, pe acest subiect:

1. Zorro vede o tipa care arata super. Ca sa o impresioneze, face un „Z” pe gard.
Tipa:
-Uau, Zuperman!

2. Daca Ana, Cristina si Andreea se intalnesc la o cafea, ele vor dialoga, spunandu-si Any, Criss si Deea.

Daca Radu, George si Marius ies la o bere, vor dialoga spunandu-si (afectuos): Grasule, Testosule sau Mosule.

Idei de porecle pentru fete, cele mai reusite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus