De citit: 14 mesaje haioase pentru un bun inceput de zi

Atunci când o nouă zi se ivește, poți citi dis-de-dimineață, o mulțime de mesaje haioase. Dintre acestea, îți poți selecta unul tare amuzant pentru a fi postat pe reteaua de socializare. Cei care știu de glumă vor aprecia ceea ce ai scris, cu siguranță.

Pe site-urile de socializare, se poate distribui și o poză pe care ai scris una dintre poantele zilei. Pentru acest lucru, cei care au un telefon cu Android, o pot face rapid cu ajutorul aplicatiei Textgram. Nu vă trebuie decât puțin timp și inspirație cu iz de amuzament.

Dar, să revenim asupra subiectului. Cele mai bune mesaje haioase se gasesc mai greu, majoritatea sunt deja cunoscute. Printre multitudinea de cuvinte funny, aveți șansa să citiți și ceva mai deosebit.

Se știe că umorul romanesc face și haz de diversele situații care apar la un moment dat în viața unui om. Lucrurile sunt tratate cu mult optimism și voie bună, iar glumele și mesajele de râs fac parte din acest peisaj:

– În lumea asta există 2 tipuri de persoane: Eu și personele care și-ar dori să fie ca mine!

– Fetele sunt ca internetul. Toate domeniile interesante sunt luate deja.

– Dupa ce primești acest mesaj trebuie să-l trimiți cuiva pe care-l iubești, unuia pe care-l urăști, unuia pe care-l placi și unuia cu care vrei să te culci. Acum, intreaba-te de ce ți l-am trimis eu.

– Dintii tai sunt ca stelele de pe cer: de un galben orbitor și la mare distanță unul de celălalt.

– Dacă pastrezi acest mesaj, te vei gândi la mine, dacă îl vei ignora, mă iubești, dacă răspunzi, mă dorești și dacă nu raspunzi, nu poți să trăiești fără mine!

Vezi și câteva fraze de caterinca maxima

– Prietene, aminteste-ti că fără prostie nu ar fi înțelepciune și fără urâțenie nu ar frumusețe…Deci, la urma urmei, lumea are nevoie de tine.

– Mi-am pierdut ursulețul de plush .. nu ai vrea tu să dormi cu mine ?

– Cine se scoală târziu nu e obosit, e patron, nu muncește și e fericit.

– Te iubesc așa cum un copil gras iubește tortul de ciocolata!

– Am incredere în tine pentru că ești prietena mea, dar de ce ma vb pe la spate? De ce nu-mi spui în fața? De ce spui tuturor… cât de drăguță sunt? De ce?

– Îmi plac zâmbetul tău de vis, privirea ta plină de înțeles și ochii tăi minunați! Mamă, ce mă mai pricep la minciuni!

– Am urmat sfatul lor și am ales un drum mai puțin aglomerat…Poate să îmi spună cineva unde sunt acum?

– Acest mesaj a fost trimis exclusiv pentru persoanele drăguțe și frumoase. Evident, l-am trimis la un număr greșit. Ne pare foarte rău pentru deranj.

– Vrei să afli ceva interesant? Trimite urmatorul sms la numarul soției: Eu știu totul!!! Cum ai putut???

De citit: 14 mesaje haioase pentru un bun inceput de zi
Derulează în sus