Cum a dat caldura au si aparut fustite scurte

Pe stradă, bineînțeles! Mergând prin oraș, în zilele acestea, nu poți să nu remarci că ținutele s-au schimbat radical. Astfel, poți vedea multă lume în tricouri și, bineînțeles, fustițe scurte.

Pentru că a venit căldura, era și normal să vedem străzile mult mai animate și perechi la plimbări romantice pe stradă. Exceptii mai sunt în zilele cand bate puțin vântul si se vede o schimbare de ținută.

Insa, odata ce s-a facut trecerea la tinute subtirele, cu greu mai putem renunta la ele. Chiar daca nu suntem pe malul mării, ținute din ce in ce mai scurte sunt vizibile pe stradă, pe măsură ce ne apropiem de vară.

Sunt și persoane care se îmbracă adecvat și care arată că au gusturi bune in materie de modă. Totuși, se mai pot observa și cazuri în care haine nepotrivite sunt purtate cu multă mândrie.

Chiar dacă moda urmează un anumit trend, hainele trebuie atent alese. Anumite articole vestimentare la unii se potrivesc, iar la alții, nu…

De firmă sau nu, hainele scurte încep să fie o prezență nelipsită. Iar unele persoane vor să fie remarcate prin vestimentație, lucru care se și întâmplă.
Prin urmare, până în luna octombrie, vom avea ce vedea pe stradă!

Cum a dat caldura au si aparut fustite scurte
Derulează în sus