Citeste urari haioase de Revelion, ca sa incepi Anul Nou cu un zambet

urari haioase de RevelionCum la trecerea dintre ani obișnuim să vorbim la telefon sau să trimitem SMS-uri sau mesaje pe Whatsapp cu urări haioase de Revelion, ar fi indicat să vedem și câteva sugestii pentru a incepe Noul An cu un zambet:

– Îți doresc un an nou mai bogat decât anul ce-a trecut, să obții tot ceea ce-ți dorești: femei, bani și o căsuță ca-n povești!

– Cățeluș cu părul creț / să ai jeep-ul în coteț / să ai vilă cu piscină / pe Madonna ca vecină / o lopata pentru bani / LA ANUL ȘI LA MULȚI ANI!

– 2020 este la ușă, așa că ține minte: viata-i scurtă! Incalca regulile, pune-ti intrebari, iarta repede, iubește cu adevărat, râzi fără reținere, și nu regreta nimic din ce te-a făcut sa zâmbești sau să simți. La Multi Ani 2020!

– Îți doresc un Revelion fericit alături de familie și prieteni, să te distrezi și să te relaxezi… și, cel mai important: să nu faci nimic din ceea ce eu nu aș face!

– Va doresc de 2020 ori câte 12 luni de fericire, 52 de săptămâni de distracție, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sănătate și 525600 de minute de noroc! Un An Nou fericit!

– Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate pentru tine şi familie.La Mulţi Ani!

– Mult belșug și sănătate, să-ți ofere Noul An! Multă dragoste în viața și să aduni ban dupa ban!

– În pariul cu viața am mai învins un an, am ramas la masa de joc și am ridicat miza la 2020. Un alt an, o nouă provocare!!! Vom invinge!!! La mulți ani!!!

– Fie ca noul an să-ți aducă mai multe zâmbete decât împotriviri, mai multe reușite decât înfrângeri și mai multe împliniri decât te-ai gândit vreodată. La mulți ani!

– Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani 2020!

– Îți urez ca în 2020 să ai un an excelent: un bun început în ianuarie, dragoste în februarie, liniște în martie, împliniri în aprilie, distracție în mai, bucurii în iunie, odihnă în iulie și august, realizări în septembrie, rezistență în octombrie, putere de convingere în noiembrie s6i fericire în decembrie! Să ai un an 2020 norocos și minunat! La mulți ani!

– Viata mea ar fi goala fara tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!

– Anul care vine va aduce numai bine ! Cuminte dacă vei fi, o să ai doar bucurii !

– Închide ochii și gândește-te la tot ce te-a făcut să râzi în acest an, uită restul. Îți doresc ca aceste zâmbete să se înmulțească cu 2020.

– Momentele speciale ale sfîrşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!

– La mulți ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriți și sus paharul!

Citeste urari haioase de Revelion, ca sa incepi Anul Nou cu un zambet
Derulează în sus