Bannere si reclame colorate pentru infrumusetare site

Customizarea unui site este un proces ce poate dura, de aceea prima idee care mi-a venit a fost aceea de a amplasa câteva bannere și reclame colorate, care să aducă un element de noutate.

În ultima perioadă se pune accent pe temele de tip responsive, care vin de obicei într-o variantă nu prea colorată.
Alegerea temei pentru site este unul din punctele interesante în evoluția unui site, din moment ce vizitatorului trebuie să îi placă designul, iar mai apoi să revină.

Așa cum deja o știți, cel mai important este conținutul. Degeaba ai un site fain, colorat și customizat dacă vizitatorul nu dorește să mai revină.

Pentru a înfrumuseța un blog mai poți instala butoane de social share, care vin cu o gamă faină de culori plăcute.
Un font frumos ar fi si el indicat, mai ales că frazele trebuie să fie ușor de citit. Ce te faci dacă scrii cu un font greu lizibil, ce poate plictisi cititorul la un anume moment de timp?

Chiar dacă nu se încadrează la categoria frumusețe, viteza de încărcare a site-ului trebuie să fie una decentă, pentru că, în caz contrar, vizitatorii pot apăsa pe X. Un plugin de cache pentru WordPress ajută întotdeauna. Puteți testa blogul utilizând Google insights sau orice alt test de pe net.

Frumusețea unui site vine dintr-un cumul de elemente, care pot fi combinate într-un mod armonios. Felul în care reușim să ajungem la rezultate spectaculoase depinde numai de noi. Studiul individual pe lângă articolele zilnice trebuie să devină o obișnuință. Numai astfel vom reuși să avem rezultatele scontate.

Bannere si reclame colorate pentru infrumusetare site
Derulează în sus