23 mesaje de la multi ani pentru iubita de ziua numelui

1. Sa calci mereu pe trandafiri si flori nemuritoare, sa ai in viata ta priviri ca razele de soare, sa ai o viata ca-n povesti cu vise implinite, sa daruii celui ce iubesti doar clipe fericite. La multi ani!!!

2. O sa-ti trimit cu dragoste mesaje sms cu urari La multi ani, prietenia noastra inseamna pentru viata mea, cei mai frumosi ani.

3. Iti doresc sa te bucuri de tot ce ai si te face fericita si de tot ce iti lipseste pentru a fi de doua ori mai fericita!

4. Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el sa infloreasca mai frumos si plin de sanatate, decat cei pe care ii ai deja in buchet.

5. De ziua ta m-am gandit la ceva grandios, magnific, spectaculos. Oricum nu costa nimic sa te gandesti!

6. Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima,s anatate,impliniri si multa iubire! La multi ani!

7. Cu ocazia aniversarii tale, eu iti urez multa, multa sanatate,fericire si dragoste. Sa iubesti asa cum stii tu mai frumos.

8. Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste, un mesaj de La Multi Ani de la cel ce te iubeste!

9. La multi ani! Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume. Primeste urarile mele de bine si acesta minciuni nevinovate.

10. O viata traita frumos plina de ginduri curate,in demnitate ,cu satisfactia lucrului facut din suflet,viata care atrage admiratia celor din jurul tau si multumirea de sine ! Traind asa, vei primi negresit ploaie de binecuvintari !

11. Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani!

12. Chiar daca sunt frumosi acesti trandafiri sunt sigur ca nici unul nu are frumusetea si mirosul tau.

13. Azi ti se adauga inca un fir de trandafir la buchetul vietii tale. Pentru tine vreau ca ziua de azi sa fie cea mai frumoasa si sati aduca numai bucurii!

14. Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. LA MULTI ANI !!!

15. Sa primesti flori de ziua ta! Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare!

16. Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericita, iubita, sa ai parte numai de raze de soare in viata.

17. Sa infloresti ca floarea de cais pe ramul tanar, iar parfumul sufletului tau sa innobileze sufletele celor care te vor si te iubesc cu adevarat!

18. Chiar daca as cauta toata viata flori pentru tine, nu as reusi sa gasesc un buchet care sa semene macar putin cu frumusetea buchetului de flori pentru tine din inima mea!

19. Pentru cea mai importanta persoana din viata mea, pentru tine, toata dragostea din lume, esti raza de soare din viata mea, esti lumina din intunericul vietii mele! Te iubesc!

20. De ziua ta, as vrea ca luna sa nu coboare asa devreme si cand coboara ea sa-ti aduca un cer senin si plin de stele… si prima stea ce-o sa rasara as vrea sa fie steaua ta… tu sa-i surazi ea sa-ti spuna: LA MULTI ANI din partea mea!

21. De ziua ta iti ofer in dar inima mea, frumos impaturita in aceasta misiva care sa iti sopteasca tie ca te iubesc si te voi iubi mereu!

22. Ai mai urcat o treapta pe scara vietii si iti dorim sa urci in continuare cat mai multe, insotita de urarile noastre de sanatate, bucurie sufleteasca…

23. Daca exista in lume sanatate sa fie a ta,daca exista in lume fericire sa fii tu stapana ei,daca exista in lume iubire sa te inconjoare intotdeauna!

23 mesaje de la multi ani pentru iubita de ziua numelui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus