15 urari onomastice pentru sarbatoriti, de trimis rapid

mesaje de nume la multi aniSunt zile în care nu aveți inspirație și trebuie să trimiteți felicitări și urări onomastice pentru prietenii voștri. În sprijinul acestei idei, am alcătuit o colecție de astfel de mesaje pentru ziua numelui, care pot fi scrise și trimise repede prin SMS.

Felicitări, urări onomastice super:

Cele mai calde urări de bine, sănătate și fericire, de ziua numelui. La mulți ani! si La mulți bani!

De ziua numelui tau, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui!

Toate florile din lume pentru tine! Să ai o zi superbă și să fii înconjurată doar de iubire!

Pentru că astazi este o zi specială pentru tine, mă alatur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate.

La mulți ani, plini de fericire și de împliniri! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta!

Pentru cea mai importantă persoană din viața mea, pentru tine, toată dragostea din lume… ești raza de soare din viața mea, ești lumina din întunericul vieții mele…Te iubesc…

Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ți dea un curcubeu la fiecare furtună, un zambet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și multă iubire! La mulți ani!

Pentru că ești atât de bun, de drăguț și de loial, îmi doresc ca Sfântul al carei nume il porți, să aiba grijă de tine, să îți călăuzească toți pașii și să îți lumineze calea în viața. Te iubesc!

Îți doresc să te împiedici de un bolovan de noroc, Să calci într-o baltă de fericire, Să te stropești din cap pana-n picioare de iubire și să fii sănătoasă.

Îți trimit cu dragoste, o urare cu ocazia acestei zile atât de speciale!

De toți ai fost tu azi numit, în lăcaș Sfânt chiar pomenit! Mă alipesc gingas și eu, dorindu-ti bine mereu. Numele ce-l porți de Sfânt, poarta-l cu mândrie multă! Să-ți dea putere și tarie, ani sănătoși și bucurie! Un înger păzitor.. îți doresc eu ție!

Ziua numelui este făcută dintr-un milion de clipe, iar în fiecare clipă stă promisiunea împlinirii viselor și planurilor tale speciale … un La mulți ani din toată inima!

De fiecare dată când te uiți la aceste flori, să știi că cineva, departe, se gândește la tine. Aș vrea să fie mai multe moduri în care să-ți spun ce însemni pentru mine. Îți trimit câte un sărut ascuns în petalele fiecărei flori.

O să-ți trimit cu dragoste mesaje sms cu urari La mulți ani, prietenia noastră înseamnă pentru viața mea… cei mai frumoși ani.

Azi e ziua ta și singura posibilitate este de a te felicita prin internet. Sper că un an în plus să te ajute să descoperi unde e dragostea adevărată. La mulți ani!

15 urari onomastice pentru sarbatoriti, de trimis rapid
Derulează în sus