14 mesaje speciale de Paste intr-o colectie frumoasa

mesaje speciale de pasteSe trimit mesaje de Paște într-un numar foarte mare. Se poate spune că numărul acestora ajunge să fie comparabil cu cele de Crăciun și de Anul Nou.

Obiceiul de a scrie un mesaj și de a-l trimite pe telefon sau pe internet este unul frumos, care arată că relațiile dintre oameni pot fi calde și cordiale. De multe ori, alegerea unei fraze care să poată a fi trimisă și către colegi, dar și către familie, poate dura ceva timp.

Cele câteva mesaje de mai jos pot fi consultate și, dacă vă plac, pot fi trimise prin SMS:

1. Sper ca Paștele să-ți întărească încrederea și speranța! Hristos a înviat!

2.Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniștea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paște fericit!

3. In noaptea Învierii, când clopotele bat, eu îți doresc din suflet „Hristos a înviat!”.

4. În această zi de sărbătoare vreau să vă urez ție și familiei tale multă sănătate, înțelepciune și putere. Paște fericit!

5. Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa și să vă aducă numai armonie, fericire și multă iubire. Paște fericit!

6. Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul și în inimile voastre bucurandu-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

7. Hristos a înviat! Sărbătoarea Învierii Domnului binecuvântată de Lumina Sfânta să aducă sentimente calde, bogăție sufletească și bunăstare într-un ou înroșit de iubire și într-un cozonac delicios precum voia bună.

8.Fie ca îngerii să te protejeze și fericirea să te înconjoare oriunde mergi. Paște fericit!

9. Fie ca binecuvantarea cerească să se reverse asupra familiei noastre și să ne facă mai buni, mai darnici, mai înțelepți! Hristos a înviat!

10. Sfânta sărbătoare de Paște este un moment în care dragostea, pacea și seninătatea se unesc în numele Domnului. Hristos a înviat!

11. Învierea Domnului să vă aducă armonie în casă și în gând, împăcare și regăsirea înțelepciunii în sânul familiei. Hristos a înviat!

12. Liniște sufletească, belșug și lumină să vă aducă Sărbătoarea Învierii Domnului. Paște fericit!

13. Pentru unii, Paștele e un moment de întregire a familiei, în care își doresc pace și bucurie. Pentru alții, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scăpa de serviciu ori de școală. Pentru mine, e pur și simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtășesc cu voi.

14. Lumina și caldura Paștelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze mințile, să ne deschidă inimile spre iubire, credință, iertare. Să fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusețea tuturor lucrurilor care ne înconjoară și să daruim iubire celor dragi.

14 mesaje speciale de Paste intr-o colectie frumoasa
Derulează în sus