12 texte urari de nunta, idei pentru discurs

urari de nuntaSuntem în plin sezon de nunți, iar numărul acestora se mărește pe măsură ce ne apropiem de toamnă. Se obișnuiește ca nașii să spună câteva cuvinte frumoase, adică toasturi pentru nuntă superbe, moment care trebuie ales cu mare grijă.

Frazele clare și urările pentru miri și invitați pot face ca nașii respectivi să fie foarte apreciați în mica colectivitate, prezentă la nuntă. Mesajul trebuie să fie personalizat, putandu-se aminti momente plăcute din viața celor doi miri, asortate cu fraze haioase, menite să stârnească zâmbete.

Cel care ține un asemenea discurs trebuia să țină cont de câteva aspecte foarte importante:
– să vorbească clar și tare;
– să își argumenteze ideile;
– să nu se întindă foarte mult cu toastul de nuntă, întrucât mesenii doresc să petreacă;
– să vorbească cât mai natural, să glumească și să dea tonul bunei dispoziții;
– să nu uite să facă urările pentru miri.

Foarte multe idei legate de nunta respectivă ar trebui să le aveți chiar voi, știind povestea de iubire a mirilor, dar și întâmplările hazlii la care ați luat parte. Un toast de nuntă trebuie ținut de un bun orator, care să fie un bun catalizator al distracției.

Câteva puncte de pornire pentru acest discurs găsiți în câteva fraze găsite pe net:

1. Toata viața să vă iubiți ca în prima zi! Să aveți parte de dragoste și să fiți uniți întotdeauna! Să dea Domnul să fie într-un ceas bun, să vă bucurați unul de altul și împreună de viață!

2. Fie ca dragostea voastră să fie fără sfârșit, la fel ca cercul infinit din verighetele voastre.

Lecturează și alte urari de nunta pentru miri foarte faine

3. Căsătoria este o binecuvântare de care vă veți bucura de-a lungul vieții. Vă oferă multe bucurii, multă placere și armonie în viața voastră ca soț și soție.

4. Fie ca mariajul vostru să fie presurat numai cu fericire, vești bune și fie ca dragostea voastră să fie eternă!

5. Fie ca viața voastră împreună să fie o adevărată aventură, să vă bucurați împreună de orice moment și să vă trăiți viața în fericire și totală armonie. Casă de piatră!

6. Acum iubirea începe să învețe ce înseamnă rabdarea și iertarea, încrederea și cinstea, altruismul, consecvență, curajul și dăruirea. Sunt ițele din care se țese o căsnicie!

7. Căsătoria : o uniune constând dintr-un stăpân , o stăpână și doi sclavi , adunați cu toții în numai doi oameni.

8. Nunta voastră va fi o sărbătoare a iubirii pentru noi toți și nu o vom putea uita niciodată; sunteți făcuți unul pentru altul. Iubiti-va mult!

9. Vreau să ridic paharul în cinstea mirilor. Fie ca această zi să fie începutul unei frumoase și trainice căsnicii! Iar la anul, să jucam și la botez!

10. Dragi miri! Vă urez multă fericire, sănătate și implinirea tuturor dorințelor. Vă doresc să vă iubiți la fel de mult și la nunta de aur!

11. Această zi este una specială pentru cei doi miri! Este ziua în care își unesc destinele și formează o nouă familie! Haideți să fim alături pe mire și mireasă în acest minunat moment. Să fiți fericiți!

12. Căsătoria este binecuvantarea de care vă doresc să vă bucurați de acum înainte. Casă de piatră!

12 texte urari de nunta, idei pentru discurs
Derulează în sus