11 urari de nunta pentru miri, de casa de piatra

urari de nunta pentru miriAveți prieteni sau rude care se căsătoresc? Dacă da, atunci trebuie să transmiteți urări de nuntă pentru miri, care să arate ca să arate că vă bucurați pentru fericirea lor.

Acestea vor trebui transmise în persoana și nu prin email sau telefonul mobil, cu excepția cazului în care sunteți în alta țară mai îndepărtată. Însoțite și de un buchet frumos de flori, aceste urari pentru miri pot fi spuse foarte frumos și la Primarie, cand cei doi își legalizează relația.

Sau le puteți scrie pe cadoul de la finalul petrecerii. Alegeți voi de mai jos, câteva texte pentru miri:

1. Astăzi este cea mai frumoasă zi din viața voastră! Fie ca zilele voastre să fie și de astăzi înainte la fel de fericite și însoțite în armonie și dragoste, iar dorințele voastre să devină realitate!

2. Fie ca mariajul vostru să fie țesut numai cu fericire, vești bune și fie ca dragostea voastră să fie eternă!

3. Vă urăm să fiți fericiți împreună în următorii o sută de ani!

4. Fie ca viața să fie frumoasă pentru amândoi, să trăiți frumos și să fiți un exemplu demn de urmat. Vă doresc să trăiți iubirea veșnică până la adânci bătrâneți. Să fiți fericiți!

5. Căsătoria este o binecuvântare de care vă veți bucura de-a lungul vieții. Vă oferă multe bucurii, multă plăcere și armonie în viața voastră ca soț și soție. Fie ca mariajul vostru să fie presurat numai cu fericire, vești bune și fie ca dragostea voastră să fie eternă!

6. Vă urăm ca sunetul paharelor cu vin și strălucirile din ochii voștri să vă însoțească toată viața! Fiți împreună și iubiti-va!

7. De ziua nunții voastre, vă dorim să vă bucurați cu adevarat de ce e drag și frumos, de numeroasele daruri pe care vi le va oferi viața de acum încolo.

8. Fie ca viața voastră împreună să fie o adevărată aventură, să vă bucurați împreună de orice moment și să vă trăiți viața în fericire și totală armonie. Casa de piatră!

9. La nunta voastră v-am facut un transfer bancar anual de 365 de zile cu noroc, sănătate și fericire. Să le folosiți cu dragoste și optimism!

10. Sunteți deja două inimi într-una, doua sorți intr-una. Fiți fericiti, înțelepți, sănătoși și cinstiți!

11. Un cadou de dragoste pentru începutul vieții voastre ca soț și soție. Să vă iubiți din ce în ce mai mult! Casă de piatră!

11 urari de nunta pentru miri, de casa de piatra
Derulează în sus