10+ cuvinte de impacare pentru persoana iubita ca sa ai succes in relatia ta

mesaje de impacare pentru persoana iubitaCâteodată intervin mici discuții între prieteni. Primii pași pot începe cu mesaje de împăcare pentru persoana iubită, care trebuie să fie trimise după ce veți analiza la rece toată discuția.

Până la urmă, contează o relație frumoasă. Citește, alege și trimite prin SMS unul dintre aceste mesaje de împăcare de mai jos:

1. Acum realizez că alături de tine timpul se scurgea în alt ritm, mergeam cu pași mai siguri pe drumul vieții și orice clipă petrecută cu tine îmi umplea sufletul de bucurie… Lasă-mă să intru din nou în viața ta…

2. Ce-ar fi să uităm tot ce s-a întâmplat și să o luam de la capăt?! Promit că nu mai fac dacă îmi spui că o să îți treacă supărarea de îndată ce o să deschizi felicitarea!

3. Amintește-ti clipele de vis petrecute împreună și nu te lasă influențat de o clipă nefericită. Avem o șansă împreună, hai să luptăm pentru ea!

4. Am să te iert și de data asta. Micile supărări pe care mi le faci nu pot învinge dragostea ce o simt pentru tine…

5. Iarta-ma pentru lacrima din ochii tăi frumoși…

6. Te rog să mă ierți. Știu că am făcut o gafă mare de tot, dar te iubesc tare mult și promit să mă revanșez…diseară!

7. Dacă îți spun că te iubesc, nu ar fi îndeajuns dacă nu ți-aș spune că te iubesc pentru totdeauna!

8. Îmi pare rău pentru toate gafele pe care le-am făcut. Te-am supărat, stiu…regret și sunt dispus să repar totul…sunt dispus să mă schimb!

9. N-am știut să te prețuiesc și acum mă tem că e prea târziu pentru a mai repara ceva. Deși sufletul meu speră că mă vei ierta pentru că el spera că încă mă iubești…

10. Ești făcut(a) pentru mine și, pentru asta, tu trebuie să lași fiecare prostie cu alte persoane… fără mine nu va merge nimic în viață ta.

11. O viață avem și nu se merită să o trăim în certuri și dușmănie. Să-i lăsăm pe ceilalți și să ne vedem de viața noastră așa cum a fost până acum, frumoasă și plină de iubire!

12. Am greșit și îmi pare rău. Nu am vrut să te fac să suferi. Voi așterne o mie de sărutări peste fiecare lacrimă din ochii tăi frumoși…

13. Să lăsăm în urmă tot ce-a fost mai rău, să uităm de necazuri și neînțelegeri și să privim înainte zâmbind.

10+ cuvinte de impacare pentru persoana iubita ca sa ai succes in relatia ta
Derulează în sus