1 idee de afacere cu bani putini sau deloc, posibil functionala

idei de afaceri cu bani putiniGăsirea unei idei de afaceri cu bani puțini poate fi soluția la un job. Fie că pleacă de la un hobby sau este o idee preluată, o nouă activitate ar putea fi profitabilă sau nu.

Depinde de foarte mulți factori, iar unul dintre aceștia ar fi clienții cu bani ce doresc să cumpere un anumit gen de produse. Una dintre ideile de afaceri cu bani puțini este aceea a creării unui magazin virtual, care să puna în vanzare diverse produse.

Sigur, comerțul cu electronice nu prea mai are loc, fiind o piață extrem de aglomerată. Poate un magazin cu haine sau diverse produse hand-made ar prinde foarte bine. Investiția inițială ar fi în creearea unui site de prezentare, ce necesita achiziția unui nume de domeniu și a unei găzduiri, precum și creearea virtuală a unui magazin.

Softuri sunt suficiente și acestea pot fi gratuite. Cei care se pricep, nu ar trebui să cheltuie mai mult de 40 de euro pe an. Ulterior, crearea unei firme și aprovizionarea cu marfa sau producerea de diverse lucruri hand-made poate fi o altă poveste, la care bugetul difera foarte mult, în funcție de idee. Ar mai fi și varianta gratuită de vânzare pe Facebook pe diverse grupuri sau pagini, ca și idee de gratuitate.

Cei care insistă să își creeze un magazin virtual, pot apela la firme de specialitate, ce pot asigura și suportul ulterior. Chiar dacă se mai fac glume pe seama câștigurilor de pe net, unii chiar fac bani frumoși din vânzarea de produse în mediul virtual. Seriozitatea și perseverența este criteriul ce asigură succesul unei afaceri in online. Cei ce nu doresc să investească nici un ban, dar doresc să aibă câștiguri, pot să își creeze un cont de afiliat pe unul dintre siteurile de mai jos:
– 2parale.ro;
– afiliere.altex.ro
– profitshare.ro
și să își creeze bannere sau linkuri cu produse. Acestea se pot pune pe Facebook sau pe site-ul propriu- ce poate fi și gratuit, și să încaseze comisionul din vânzări.

Deși activitatea este una extrem de interesantă, posibilitatea unui câștig ajunge să fie palpabilă doar prin multă munca. Ca si idee, de Sf. Valentin puteți să vă afiliați la un magazin ce vinde flori sau cadouri. În zilele respective, sigur va merge ideea, însă va trebui ca să aveți oameni care să vizualizeze produsele și aceștia nu trebuie să fie puțini.

Am incercat să expun câteva idei de afaceri cu bani puțini, în mediul online. Ideea este ca, după ce v-ați făcut temele pe o nișă anume, să începeți să deveniți vizibili.

Una este să vinzi produse într-un loc aglomerat și cu mulți posibili clienti și alta este să fii intr-un loc izolat. Regula se aplică foarte bine și în online, importantă este munca.

Cu toate acestea, a castiga bani din blog este un lucru greu. Nu imposibil, însă trebuie multă muncă.
Vă urez: baftă!

1 idee de afacere cu bani putini sau deloc, posibil functionala
Derulează în sus